Ik kan je helpen

Voordat je besluit om contact op te nemen, kan ik me voorstellen dat je nog wel praktische vragen hebt. Hieronder vind je meer informatie over tarieven, vergoedingen, locaties, betalingen, mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Tarieven
Elke sessie duurt 1 uur.
De tarieven voor 2020 zijn inclusief BTW.
– 1 sessie:      € 89,-
– 3 sessies:   €239,-
– 6 sessies:   €449,-

codependentie therapeut
codependentie therapeut

Het eerste gesprek gaat via beeldbellen en is gratis.
De afspraak maak je via de link die ik je toestuur met Calendly. Daarna ontvang je meteen de link voor onze afspraak in Zoom.  Handig is het als je Zoom van de voren hebt geïnstalleerd.

Vergoeding
De sessies worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Wil je jouw coaching vergoed krijgen via jouw werkgever? Vraag je werkgever naar het opleidingsbudget. In sommige CAO ’s is het verplicht dat je een opleidingsbudget krijgt. Voor een werkgever is dit een laag bedrag in vergelijking met andere opleidingen.

Het is voor je werkgever fiscaal aftrekbaar. Je krijgt een factuur op naam van Coaching Mirjam Visser, mijn bedrijf waarbij ik me richt op de zakelijke markt. Er komt niets over Ware Liefde op de factuur. Op de factuur omschrijf ik het als “Training Persoonlijk Leiderschap”.

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Betalingen, wijzigingen of annuleringen
Na het eerste consult ontvang je van mij een factuur. Indien gewenst kan de factuur ook in twee keer betaald worden.  Afspraken kunnen i.v.m. het coronavirus tot op het laatste moment afgezegd worden. Bij voorkeur 48 uur van te voren in verband met de huur van de praktijkruimte.

Vertrouwelijkheid
Mijn begeleiding is vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Informatie wordt alleen met jouw toestemming aan anderen (bijvoorbeeld je huisarts of specialist) verstrekt. Ook wanneer jouw begeleidingstraject wordt vergoed door een derde partij zoals een werkgever, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Aangesloten bij:

Vind-een-Therapeut.nl

Coaching-club.nl

CAT colllectief

Locatie
Graag heet ik je, op afspraak, welkom in mijn praktijkruimte in Rotterdam.

Elektroweg 11-Z
3051 NB  Rotterdam.

Praktijk voor Ware Liefde is gevestigd in het EBC gebouw bij Good Place 2 Work. Gratis parkeren voor de deur en op loopafstand van OV (Ns Rotterdam-Noord, tram 8, bus 174).

In mijn praktijk worden de Richtlijnen Corona complementaire zorg in acht genomen.