codependentie
codependentie

Mirjam Visser

Als integratief codependentietherapeut begeleid ik mensen die ongezonde relaties aantrekken. Patronen van codependentie help ik om te buigen naar het leven en liefdesleven waar zij naar verlangen. Dit verlangen kan ook een kinderwens zijn.

Mijn naam is Mirjam Visser en ik ben geboren in 1969. Voordat ik mijn praktijk voor individuele relatietherapie in Rotterdam begon, was ik werkzaam in het bedrijfsleven en daarna in het onderwijs.  Naarmate ik mijzelf beter leerde kennen, ben ik een richting ingeslagen waarbij ik me als een vis in het water voel bij wie ik ben en wat ik het liefste doe.

Ik heb mij omgeschoold tot coach, counseler en integratief codependentietherapeut aan de

  • Academie Relatieverslaving en Codependentie
  • NLP Mind Academy
  • Hypnotherapie Academy Nederland
  • Educas
  • mBraining
     

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen begeleiden van alle leeftijden, met uiteenlopende achtergronden en uit verschillende culturen. Ik zet mijn persoonlijke ervaringen in om mijn cliënten te motiveren nu echt voor de Ware Liefde te gaan. Om dit te bereiken ligt de focus op zelfliefde.

Ik maak gebruik van Inner Child Therapy,  Voice Dialogue, Hypnotherapie, Regressie, Traumaverwerking, Mbraining, EFT,  EMDR, NLP en RET.

Ervaringsdeskundige

Door mijn hechtingsstijl vond ik het moeilijk om mijn behoeftes en grenzen aan te geven. Ik had niet geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en voor mijn eigen belangen op te komen. Confrontaties ging ik uit de weg, veel liever bewaarde ik de harmonie. Ik was een echte pleaser en relatiegericht. Mijn overtuiging was altijd, als hij maar gelukkig is, dan ben ik het ook!  Gelukkig heb ik geleerd om dit achter me te laten en de regie op tijd in eigen handen te nemen. Nu heb ik al jarenlang een fijne vervullende relatie en geniet ik volop van mijn “samengestelde” gezin. 

Mijn grootste kracht is mijn inlevingsvermogen en de manier waarop ik mij afstem op de persoon die tegenover mij zit. Mijn benadering is warm, toegewijd, discreet en altijd positief. Ik ga uit van een gelijkwaardige cliënt-therapeutrelatie gebaseerd op respect, belangeloosheid en echtheid. In mijn communicatie ben ik toegankelijk, direct en helder. Je krijgt huiswerk mee, zodat je ook zelf met je traject aan de slag kan.

Uiteraard volg ik met grote regelmaat bijscholingen en vakcursussen op het gebied van psychosociale therapie en traumaverwerking. 

Ik bied jou een gratis online intake gesprek aan, waarin je meteen al handvatten aangereikt krijgt om ongezonde patronen te doorbreken! Ik gun jou ook Ware Liefde!

codependentie
codependentie
× Hoe kan ik je helpen?