over mij

Een mini C.V.: eerst heb ik dertien jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan tien jaar als technisch medewerker bij Procter & Gamble. Daarna heb ik heb dertien jaar in het basisonderwijs gewerkt en allerlei trainers-, en coachopleidingen gevolgd. Zoals o.a. Hypnotherapie Practitioner en Conversationeel, NLP Practitioner en Master, M-Braining, Coaching (Post-HBO) en Trainer omgaan met pesten.

Tijdens mijn Coaching opleiding voor het basisonderwijs kwam ik in aanraking met NLP. Hier werd ik erg enthousiast over de omgang met het gedrag van kinderen en hoe ik technieken in de klas in kon zetten om gedragsproblemen positief bij te sturen. 95% van je gedrag wordt door je onderbewuste bepaald. En zo kwamen hypnotherapie en NLP op mijn pad. En wat ben ik daar blij om!  Wat een prachtige methodes waarbij rechtstreeks op gevoelsniveau, met het onderbewustzijn gewerkt wordt. Snel, liefdevol en doelmatig. 

Ik ben “Internationaal register hypnotherapeut en coach” en bezig met mijn lidmaatschap bij de Hypnose Vereniging Nederland. Het is mijn missie om je te laten groeien naar je volle potentieel, vrij van ballast en blokkades. Vrij van angst, negatieve gewoonten, onzekerheid, fysieke of mentale beperkingen. Zodat je beter kan doen waar je goed in bent en helemaal tot je recht komt. Door je onderbewuste vóór jou te laten werken in plaats van tegen jou.